SkoleIntra:

Alexander Råe den 29-06-2018
    Skemaet for næste halvår er nu lagt i intra, så I kan finde det under uge 33 2018. Her kan I også finde jeres klasses skema for næste periode.

- Alexander og Pelle
    Renè Rasmussen Sjøholm den 28-06-2018
    Så er der sommerhilsner i det elektroniske nyhedsbrev - følg link nedenfor.

Rigtig god sommer
    Renè Rasmussen Sjøholm den 07-04-2018

Risbjergskolens natur- og teknologilærer Charlotte Hansen modtog, ifm. naturfagskonferencen BIG BANG i Odense, prisen som årets natur- og teknologilærer 2018. Med prisen følger der 250.000 kr, fordelt med 200.000 kr til et naturfagsprojekt på Risbjergskolen samt 50.000 kr til prismodtageren.

Prisen er først og fremmest en anerkendelse af Charlotte's fantastiske kompetencer indenfor undervisning og ligeledes er prisen et eksempel på det mod og den faglighed som Risbjergskolens medarbejdere hver dag leverer i henhold til elevernes læring og trivsel.

Tillykke til Charlotte med prisen, som alle på- og omkring Risbjergskolen kan være stolte af :-)

(Læs yderligere i nedenstående link)