• Risbjergskolen
  • risbjergskolen@hvidovre.dk

SkoleIntra:

Rikke Munkholm den 21-08-2014
    Efterlysning: Folk med noget på hjertet
    Gode historier er stemningsskabende og sætter fantasien i gang hos de tilhørende. Rigtig mange af os ligger inde med skønne fortællinger, og det er så ærgerligt, hvis de går i glemmebogen i stedet for at bliver fortalt. Til Risbjergskolens 60 års fødselsdag ønsker vi at skabe et rum, hvor I kan fortælle om jeres skoletid, hvordan livet var i 1950erne eller anekdoter fra jeres bedsteforældres tid. Det kan også være, du hellere vil synge en sang, fremsige et digt eller læse en historie.
    Skriv til os på Risbjergskolen60aar@outlook.dk, og forklar i mailen, hvad du ønsker at fortælle om, og hvor længe du ønsker at have ordet. Husk at skrive kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig om din tid i programmet.

Rikke Munkholm den 21-08-2014
    Efterlysning: Risbjergskolens mest trofaste og langlivede familie
    Vi ønsker at finde frem til og præmiere den familie, som har gået på Risbjergskolen i flest generationer! Vi ved, at nogle familier kan mønstre hele tre generationer, og er spændte på om nogle kan præstere endnu flere. I tilfælde af at der er lighed i antallet af generationer, vil den familie som totalt set har haft flest elever gående på skolen løbe med sejren.
    I kan melde jeres familie til konkurrencen ved at skrive til os på: Risbjergskolen60aar@outlook.dk. Fortæl om familiemedlemmerne, hvornår de gik på Risbjergskolen og husk at skrive jeres kontaktinformationer, så vi kan kontakte vinderfamilien.

Søren Tarp den 15-08-2014
    Forældreaften mandag d. 17. november kl. 19.00.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for mandag d. 17. november kl. 19.00, hvor skolebestyrelsen holder møde for skolens forældre med bl.a. fremlæggelse af årsberetning og orientering og debat om de mange nye elementer i folkeskolereformen og de foreløbige erfaringer.

Dagsorden følger senere.

Mange hilsner
    skolebestyrelsen

Første skoledag