• Risbjergskolen
  • risbjergskolen@hvidovre.dk

SkoleIntra:

Vinderholdet fra grøn dag

Vinderholdet fra indskolings og mellemtrinnets Grøn dag

Nyhed billede
Elevrådet stod for årets "Grøn dag", hvor indskoling og mellemtrin dystede i hold på tværs af klasser og årgang.
    Lis Apitz den 01-07-2015
    Hermed følger oversigten over lektion- og pausetider i skoleåret 2015/2016.

God sommer og på gensyn i august
    Lis Apitz
    Renè Rasmussen Sjøholm den 30-06-2015
    Sommernyt

Følg nedenstående link og læs Risbjergskolens elektroniske nyhedsbrev, hvor der dels er en sommerhilsen fra skolelederen samt nyheder fra elevrådet og PLC.

Det elektroniske nyhedsbrev vil blive udsendt fire gange årligt og vil både berette tilbage- og frem i tiden om de begivenheder, indsatser o.lign. der finder sted på Risbjergskolen.

Rigtig god sommer
    René
    Renè Rasmussen Sjøholm den 24-06-2015
    Som en opfølgning på den forældretilfredshedsundersøgelse der blev gennemført i foråret udmeldes hermed en indsatsplan for, hvordan vi fra skolens side og i et evaluerende perspektiv, har tænkt os at arbejde videre (se vedhæftede)

Overordnet set var forældretilfredshedsundersøgelsen meget positiv, men heldigvis også med nogle konstruktive kritiske statements samt råd til optimering.

Risbjergskolen er en, i forvejen, dejlig og velfungerende skole, hvilket dog ikke udelukker muligheder for yderligere udvikling.

Risbjergskolen samt Skolebestyrelsen ønsker en åben dialog med den samlede forældregruppe om hvorledes vi i fællesskab kan gøre Risbjergskolen til en endnu bedre skole end den er i forvejen.

Vi ønsker hele tiden at videreudvikle os og her er I som forældre en afgørende medspiller.

På forhånd tak for et fortsat godt samarbejde.

René Rasmussen Sjøholm