• Risbjergskolen
  • risbjergskolen@hvidovre.dk

SkoleIntra:

Renè Rasmussen Sjøholm den 24-06-2016
    Så kan der læses sommerhilsner i det elektroniske nyhedsbrev - følg nedenstående link

Rigtig god sommer til elever, forældre, personale og samarbejdspartnere yes
    Renè Rasmussen Sjøholm den 17-06-2016
    Tak til alle Risbjergskolens skønne og aktive elever der, som afslutning på en fremragende featureuge, har løbet i Valbyparken for at samle penge ind til Julemærkefonden - sikke en fornøjelse at opleve.

Julemærkefonden står bag de fire julemærkehjem i Danmark, som hvert år hjælper 750 børn i alderen 7-14 år.

Det samlede beløb der er løbet ind er endnu ikke optalt, men sikkert er det dog, at eleverne på Risbjergskolen, har været med til at gøre en forskel for børn der har særligt behov for støtte og opbakning.

I starten af det nye skoleår vil der være en formel overrækkelse af en check fra Risbjergskolens elever til Julemærkefonden, mere info følger.

Tak for indsatsen til alle de seje Risbjerg-elever og rigtig god weekend yes